Ai grija de copil, chiar daca suplimentezi cheltuielile

By | August 23, 2016

Nu stiu cum e in randul familiilor care au cate 4-5 sau chiar mai multi copii, dar stiu sigur ca in randul celor care au doar un singur copil sau cel mult doi, atentia este indreptata foarte meticulos catre cel mic. Odata cu aparitia acestuia, cheltuielile familiei sunt orientate cu totul si cu totul diferit de cum erau inainte. Prioritatile se schimba si parintii fac, in general eforturi financiare mai mari. Asa este normal si cred ca asa ar trebui sa procedeze orice parinte care isi doreste sa aiba un copil cat mai sanatos.

Totul incepe de la primele cumparaturi pe care le faci pentru acesta si aici includem patutul, biberoane sau elemente ce ajuta ca acesta sa creasca in aromonie. Spre exemplu eu am gasit scutece pe nichiduta.ro si sunt foarte multumita de acestea. Pot spune ca nici macar nu-l consider un efort faptul ca pot sa comand asa multe lucruri online, fara a mai fi nevoita sa sacrific ore bune prin hypermarketuri, asa cum o faceam inainte. Recunosc ca mai merg si pe acolo ocazional, pentru ca ma ajuta sa ma detasez un pic de stresul cotidian, dar de cele mai multe ori nu am timp pentru asta, asa ca in doar cateva minute resusesc sa rezolv totul prin cateva clickuri.

Copilul necesita, intradevar, niste cheluieli la care nu te-ai gandit inainte ca acesta sa apara, chiar daca esti o persoana chibzuita in general si ai incercat sa-ti faci o lista cu tot ce vei avea nevoie pe viitor. De la medicamente pentru colici sau diferite siropuri, jucarii care apar si care costa cu mult mai mult decat te-ai astepta, toate acestea aduc niste cheltuieli suplimentare in bugetul familiei.

Indiferent de situatiile care apar, cel putin din punct de vedere financiar, merita sa faci un efort pentru copil, mai ales daca acesta iti e la indemana. Si in situatiile in care trebuie sa sacrifici altceva pentru el, tot este cel mai important lucru pentru tine si nu ai cum sa nu o faci.

Pentru cei care inca nu au inca un copil, nu va fi la fel de usor de inteles, dar toti vor ajunge candva parinti si vor intelege mult mai lesne ceea ce vreau sa afirm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *