Aseara am testat cum cauti cel mai usor bilete low cost

By | June 19, 2017

Cine nu vrea sa zboare prin lume, la preturi cat mai mici. Daca ai rabdare si stii unde sa cauti, poti zbura la Roma spre exemplu cu doar 70 lei dus-intors. Sau la Berlin cu doar 50 de lei dus-intors. Mai sunt si alte destinatii foarte interesante pe care le-am gasit in ultimul timp si pe care urmeaza sa le pun in practica, cum ar fi Londra la 120 lei dus-intors sau Barcelona 140 lei dus-intors. Stiu ca pare fantastic, dar cu 500 lei poti face un city break de weekend super misto, bani pe care ii cheltui fara nici o problema la o iesire intr-un club precum Player, Fratelli sau alt club mai bine cotat din Bucuresti.

low-cost-bilete

Care sunt secretele biletelor low cost si cum reusim sa cautam cele mai ieftine bilete de avion intr-o directie sau alta, vom incerca sa aflam in cele ce urmeaza. Am gasit 3 metode prin care putem cauta bilete low cost si ne putem face un concediu minunat la preturi foarte scazute.

Prima regula atunci cand cautam bilete low cost este sa alegem o perioada intre 30 si 90 zile. Daca perioada este mai mare de 90 zile sau mai mica de 30 zile, atunci sansele ca pretul sa fie low nu mai sunt asa mari.

A doua regula este sa alegem ore cat mai matinale pentru sosire si cat mai tarzii pentru plecare. Daca plecam la ore precum 9 seara sau 10 seara si ne intoarcem la ore precum 6 dimineata, putem gasi preturi excelente la bilete.

Regula numarul 3 este aceea de a cauta pe cat mai multe site-uri posibile. Unele site-uri au anumite oferte in timp ce altele au alte oferte. Nu trebuie sa ne limitam doar la o singura companie de zbor pentru preturi scazute, ci trebuie sa cautam cat mai mult. Ne alocam cateva ore pentru asta si luam cel putin 10-15 siteuri la puricat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *