Bataia e rupta din Rai, noul slogan cel.ro

By | December 14, 2017

Nu am putut sa trec cu vederea cel mai comentat subiect din online la ora actuala si anume modul prin care angajatii si firma de paza de la cel.ro au “poftit” un client afara din showroom.
Desi pare ceva tipic romanesc si incepi sa nu te mai miri deloc cand vezi o astfel de atitudine din partea unor oameni care ar trebui sa functioneze dupa modelul “clientul nostru, stapanul nostru”, acestia doar au schimbat un cuvant din zicala, mai exact au inlocuit “stapanul” cu “fraierul”.

Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc exact, o sa va spun pe scurt. Un client care si-a platit un produs online (asa cum ne spune el), nu a reusit sa intre in posesia produsului nici dupa 2 saptamani, fiind poftit afara pentru tupeul lui prin care cerea o explicatie pertinenta asupra comenzii. Chiar daca in orice tara civilizata situatia se rezolva cu amabilitate si clientul pleca acasa macar cu o explicatie concreta, daca nu cu produsul sau banii inapoi, la noi se merge pe principiul “si …batut si cu banii luati”.

Situatia in sine, una foarte trista de altfel si care va aduce o gaura puternica in bugetul magazinlui, a inceput sa provoace totusi si niste comentarii amuzante. Desi cei de la cel.ro nu au venit inca (cel putin pe Facebook) cu un comunicat oficial cu privire la cele intamplate, lumea lasa comenturi de mahnire dar si amuzante, cu privire la eveniment.

bataie-showroom-cel

Daca sunteti curiosi sa vedeti video-ul, il puteti gasi pe Facebook-ul celor de la Baracada TV din data de 13 decembrie 2017.

Cred ca a venim momentul in care cel.ro sa faca pasul urmator si sa vanda sub titulatura …”bataia e rupta din rai”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *