Birou nou cu de toate

By | July 17, 2017

Nu e ca o shaorma cu de toate, dar este ceva care te face sa ai mai mult spor atunci cand te apuci de treaba. In primul rand iti da mai multa energie. Faptul ca totul este nou in jurul tau, incepand cu scaunul si continuand cu biroul, monitorul sau tavitele care sunt lucioase si inca nu au nici o zgarietura, te face sa scrii mailurile cu un zambet in coltul gurii.

Pe langa scaunul de birou care este unul rosu acum (desi pana acum era negru), noutati sunt si alte lucruri precum pixuri cu gel si altele de pe birou. Chiar si un nou design facut de cei de la inku.ro am pentru cartile de vizita. Stiu ca nu sunt foarte importante dar modelul este ales de aici chiar de mine inainte de concediu si cu greu mi-a venit sa cred ca le-am primit pe birou.

Ce pot sa zic, sunt extrem de incantata de modul in care am gasit lucrurile la birou dupa ce m-am intors din concediu si cred ca o sa dau un randament ceva mai ridicat, pana lucrurile se aseaza. Nu ca nu as da un randament foarte bun, doar ca acum parca tind spre 110% decat de obicei.

Revenind la oile noastre, nu prea am venit foarte entuziasmata la birou astazi, fiind prima zi dupa aproape 2 saptamani de concediu si nu cred ca sunt singura care nu vine chiar cu un chef nebun de munca in prima zi de dupa concediu.

Ce am mai gasit nou, vreo 3 colegi din toti ce 60 pe care ii vad in fiecare zi cand urc la birou. Nu am apucat inca sa interactionez cu ei si sa-i cunosc, dar cu siguranta o voi face in curand, pentru ca trebuie sa setam niste campanii impreuna. Par de treaba, mai ales ca se pare ca s-au integrat destul de repede in peisaj. Nu pareau foarte crispati dimineata, ba mai mult unul pe langa care am trecut m-a si salutat destul de senin, fara sa stie cine sunt (probabil i s-a soptit in casca intre timp, in perioada in care am fost eu plecata).

Aici trebuie sa va las si sa ma intorc la munca. Am vrut doar sa ma laud cu noul meu birou si cu scaunul meu rosu aprins, foarte ergonomic si in care pot sa stau relaxata fara sa ma mai doara spatele, asa cum pateam inainte cu cel negru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *