Ce ai nevoie pentru un masaj perfect

By | November 8, 2016

Atunci cand te hotaresti sa incepi o zi de weekend cu un masaj perfect, alaturi de persoana iubita, tot ce ai nevoie este de niste produse de masaj cat mai bine alese. Daca este la inceput de drum si pana acum, singurele masaje de relaxare le-ai primit doar atunci cand ai mers la cate un salon de masaj, trebuie sa stii ca pe langa metodele pe care le vei invata de pe net despre cum se face un masaj perfect, va trebui sa te dotezi si cu materiale. In primul rand trebuie sa intelegi ca fiecare mic detaliu conteaza, astfel ca modul in care lipesti de piele o ventuza masaj silicon va influenta rezultatul final. Exemplul cu ventuza de masaj din silicon e doar un mic aspect din ce urmeaza sa faci. Exista alte multe detalii pe care trebuie sa le pui la punct. Zonele in care se aplica aceste ventuze din silicon pentru masaj, perioada cat sunt tinute acestea pe piele si modul in care se scot conteaza.

Nu doar aplicarea ventuzei de masaj din silicon conteaza

Pe langa ventuzele de masaj din silicon, mai conteaza foarte mult si masa pe care faceti masajul, pentru ca este de preferat sa aveti si asa ceva. Nu sunt foarte scumpe si se va simti diferenta intre o masa de masaj si masajul in pat, mai ales in zona gatului si a capului, ce trebuiesc si ele relaxate.

Masa trebuie sa fie suficient de moale incat sa nu te doara oasele dupa un masaj de aproximativ 30 de minute. De asemenea trebuie sa fie suficient de lunga incat sa incapa ambele persoane ce urmeaza sa se aseze pe ea, astfel picioarele nu se vor relaxa si vor tine corpul incordat.

Nu omite detalii, acestea fac un masaj sa fie perfect

Chiar daca de multe ori nu ai chef sa tii cont de fiecare detaliu, este de preferat sa o faci, pentru ca detaliile fac diferenta intre un masaj foarte bun si unul obisnuit spre slab. Nu sarii peste nimic, chiar daca par aspecte mai putin importante. Ai grija la pozitia corpului, modul in care se relaxeaza fiecare muschi si orice alt detaliu ar putea fi neglijat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *