Ce culori se poarta in 2017

By | October 6, 2017

Se mai poarta culorile neon in vara 2017? Da! Asa cum ne-am obisnuit deja, sezonul de vara/toamna este intotdeauna plin de viata si de culori.Uita de nuantele lipsite de viata,culorile inchise,si opteaza sa porti culorile neon. Ca si in 2015-2016,verde lime, galben solar,corai, fucshia,sunt vedetele sezonului cald.Printre cele mai apreciate culori neon se numara si rosu, galben,albastru,in timp ce paleta de culori pastel variaza, nefiind un anumit tipar ce trebuie respectat pentru a fi la moda.Aceste culori vii,ce reflecta energie si pofta de viata,pun in evidenta ideea de intinerire.

Pantaloni de o nuanta corai ,o bluza alba,lejera, si un sacou roz-neon sau o rochie de o culoare vie cu o jacheta neagra,de piele pot forma combinatii fabuloase si, in acelasi timp practice, pentru sezonul primavara-vara.O tinuta in care domina negrul ,un obiect vestimentar de o culoare puternica,vie,reuseste sa aduca vestimentatiei respective o pata de culoare, ce ajuta la crearea unui aspect ce poate iesi cu usurinta in evidenta.Aceste combinatii de culori si piese vestimentare sunt din ce in ce mai des abordate de vedetele de la Hollywood.Printre preferatii acestora se numara si pantofii inalti, ce atrag privirile prin aceste culori,dar si combinatia acestora cu piese vestimentare din paiete aurii sau argintii .Culorile acide,precum verde,galben,turcoaz sau portocaliu, atrag cu siguranta privirea,daca stim si cum sa le combinam : movul cu verdele topaz si verdele lime merg de minune,rozul cu movul si visiniul,galbenul si turcoazul,de asemenea.La mare cautare sunt si tinutele formate din 2-3 nuante neon,cum ar fi :verde-albastru,galben-roz,portocaliu-galben,verde-albastru,roz-portocaliu-turcoaz,galben-verde etc.

Aceste culori pot fi atribuite si bijuteriilor,plicurilor de dimensiuni mari, ochelarilor de soare,gentilor, curelelor, ceasurilor, unghiilor si accesoriilor pentru par,asta in cazul in care vi se pare ca o vestimentatie “acida” vi se pare prea mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *