Ce fac fetele din est online

By | October 31, 2016

Stand de vorba cu o amica de la facultate saptamana trecuta, am ajuns sa discutam un subiect destul de vehement in tara noastra, dar care este dupa cum foarte bine stim o sursa de venit puternica pentru multe dintre fete, mai exact videochatul. Nu cunosc extrem de bine ce se intampla in aceasta lume, dar nu traiesc nici pe luna si stiu ca se pot face bani frumosi din asta. Aveam o colega in facultate care cocheta cu aceasta nisa si nu pot sa zic ca o ducea prea rau. Avem o masinuta frumoasa (un Golf 5 mai exact), isi cumparase o garsoniera prin prima casa si se imbraca destul de bine. Nu era ea cea mai frumoasa din lume, dar era suficient de inteligenta incat sa le suceasca mintile unor americani ceva mai tampiti, care cheltuiau cu ea (dupa cum ne povestea intr-o seara la un pahar de Martini), si 100$ pe seara. Nu a intrat ea prea mult in detalii, poate observand ca nu eram extrem de comode sa ascultam povestile, dar ne-a aratat ca se castiga destul de bine.

Una peste alta, fata ne povestea ca fetele din zona de est a Europei sunt o prezenta masina pe siteurile de specialitate si ca o buna parte chiar au un venit destul de consistent. Ce e drept, ca in orice alt domeniu, trebuie sa te implici, sa fii pregatit sa surprinzi si binenteles sa te duca capuletul.

Si ca tot am vorbit despre ea, fusese la inceput angajata la un studio de videochat Iasi, dupa care, odata cu facultatea si sosirea ei in Bucuresti, a inceput sa faca singura de acasa. Desi a povestit ca s-a chinuit putin pana a reusit sa isi faca propriul ei “studio”, ii mergea de minune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *