Ce trebuie sa stim inainte de a vizita Parisul

By | June 24, 2016

Parisul este un oraș mare, frumos, istoric și cultural bogat, uimitor, și, uneori, intimidant. Pentru cei care nu au vizitat orașul luminilor, au marcat o afacere bună pe biletul de avion spre Paris, găsirea unui hotel pentru a se caza și deciderea atracțiilor ce trebuie vizitate care pur și simplu nu pot lipsi sunt, probabil, lucrurile de pe prima linie din mintea ta. Cu toate acestea, după multe călătorii la Paris, am descoperit că sunt câteva lucruri pe care fiecare persoană trebuie să știe înainte să facă bagajele pentru a vizita Parisul.
Citește De asemenea , 30 sfaturi ale Parisului, pentru mai multe sugestii astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati cand ajungeti in Paris și cum să obțineți cele mai bune momente din călătoria ta.
Nu toti parizieni sunt nepoliticosi. Și nici nu urăsc pe romani.
Eu cred că oamenii presupun că vor primi un tratament mai sărac în Paris decât majoritatea, dar nu este deloc asa. Contrar credintei populare, nu toți romanii urasc pe francezi. De fapt, în rândul generației tinere (mulți dintre care iubesc cultura lor și a discuta despre filmele romanesti și muzică.
Francezii au tendința de a admira pe cei puțin care fac un efort de a vorbi câteva cuvinte de franceză, înainte de a presupune că toată lumea vorbește limba engleza. Sigur, s-ar putea sa aveti un accent rău , dar cei mai mulți parizienii vor aprecia, probabil, efortul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *