Cele mai cautate cuvinte online

By | October 26, 2016

Nu de putine ori statisticile despre cele mai cautate cuvinte online reusesc sa urneasca destul de multe domenii si siteuri, ale celor care doresc sa speculeze aceste cautari. Daca urmaresti trendul domeniilor noi care sunt inregistrate, un procent destul de serios are legatura cu cele mai cautate cuvinte si fraze in mediul online, Google fiind principalul motor de cautare din aceste statistici. Totusi extrem de putien proiecte au si sansa sa se faca cunoscute, din diverse motive. Principalul motiv este fara indoiala lipsa unui plan bine pus la punct, facut inainte de proiect.

Asa cum ne-am obisnuit deja in fiecare an, in topul cautarilor in fiecare an trebuie sa se regaseasca si cate o personalitate. Fie ca e vorba de un cantaret, actor, om politic sau sportiv, cel putin unul se regaseste in topul cautarilor.

Anul 2016 se pare ca a fost unul destul de diferit fata de cei anteriori. Daca ne uitam la primul loc, pe care il detine cuvantul wheater, o sa ne dam seama ca lumea chiar e interesata de starea vremii de afara si s-a obisnuit sa verifice acest lucru online. Aici locul unu este al celor de la weather.com, care au un trafic destul de consistent.

Al doilea cuvant in topul cautarilor este translate, ceea ce ne arata ca tot mai multe persoane incep sa-si largeasca aria de cautari si modul de viata, pana acum destul de autohton.

Binenteles ca regasim si cuvintele care au legatura cu filmele, in top aflandu-se movies. De aici o gramada de cautari adiacente, precum free movies sau free tv. Si apropo de asta, stiu un prieten care a lansat un site care are ca target project free tv, cu atat mai evident pentru mine ca fiecare cautare reuseste sa influenteze cautarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *