Cine se mai uita la TV?

By | June 17, 2017

Dupa aproape 6 ani de cand am cumparat tv-ul din camera, trebuie sa recunosc ca m-am tot gandit in ultimul timp ca ar fi momentul sa-l schimb cu ceva mai de top, mai ales ca are doar 81 cm si nu are nici o tehnologie din cele cunoscute. Dar am stat bine si m-am tot gandit cat timp mai petrec eu in fata televizorului. Pai nu prea mai petrec. Foarte ocazional cand vin prietenii si ne uitam la cate un film, il punem pe TV in loc de laptop, ca avem vizibilitate mai multa.
-Ah da, era sa uit, si prietenul meu mai pierde cate 4-6 ore din viata in fiecare saptamana, uitandu-se la fotbal.

Una peste alta, cred ca totusi o sa-l schimb, chiar daca nu am nevoie neaparat de unul nou, dar sa se asorteze cu noua mobila. Pai nici tabloul de pe perete nu face mai nimic in plus fata de televizor si a costat aproape 700 de lei. Macar de 2 ori pe saptamana tot il deschid si face acolo putina galagie. Stiu ca este ceva mai scump decat tabloul, dar e un televizor totusi.

Acum revenind la oile noastre, am gasit aici http://tv-review.ro/lg ceva pareri interesante despre un model de 109 cm si cred ca s-ar potrivi la perfectie pe peretele din camera, mai ales ca as putea economisi ceva loc daca scap de masuta de TV si il suspend pe perete. Este perete de rezistenta, asa ca nu va fi o problema sa-l urc acolo. Am mai citit si acum vreo 2 luni despre modelele de la Panasonic tot pe TV-Review, asa am reusit si sa imi aduc aminte site-ul si sa ma uit cam ce model as putea alege acum pentru tv-ul de camera.

Indiferent ca il voi folosi in viitorul apropiat sau ca va fi doar o noua piese de mobilier, televizorul trebuie schimbat, astfel ca voi pune unul nou sa fie in trend cu toate schimbarile facute in case. Daca tot o fac, macar sa o fac pana la capat.

Foarte multi din prietenii mei spun ca nu merita sa mai arunc banii pe televizor, mai ales ca nu am timp de el si de banii aia pot lua ceva mai folositor. Eu insa gasesc folositor si acest TV, poate si doar pentru cele 6 ore care le petrece prietenul meu in fata meciurilor de Champions League, ii fac si lui o bucurie, ca doar si el face parte din viata mea.

Acum ca tot am intrebat, sunt curioasa cati dintre voi se mai uita la TV si cati ar da banii pentru un TV folosit maxim 20 de ore pe luna?!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *