City break in Paris

By | September 1, 2016

Unul dintre marile ritualuri de trecere este vara atunci cand avem parte de cate o excursie prin Europa. Pentru tineri, in special cei care sunt studenti, călătoria de vară este una dintre cele mai memorabile experiențe din viața lor. De la frumosul Paris, la tigara din Amsterdam la plajele din Grecia, există atât de multe locuri pentru a le vedea.Fiecare țară este diferită.
Paris:

Imagini pentru paris
Am petrecut săptămâni și săptămâni la Paris. Doar atunci când crezi că ai văzut totul, veți găsi noi atracții, noi cafenele sau piețe noi pentru a fi explorate. Mulți călători vin timp de aproximativ trei zile și încearca să vadă cele mai importante locuri ale acestui oraș frumos. Aveți nevoie de mai mult timp decât atat. Cred că ar trebui să planificați cheltuielile pentru cel puțin cinci zile, pentru a vedea minimul a ceea ce orașul luminilor are de oferit.
Tur în jurul Parisului
– prima ta zi de mers pe jos.Începeți de la Champs-Elysees pentru a vedea Arcul de Triumf. Nu există o linie lungă, și veți obține vederi ale orașului.
Mergeti pe Champs-Elysees, prin Jardin des Tuilleries. Opriți-vă și admirați Luvru înainte de a continua pe Rue Rivoli și de a trecere în partea originală a orașului.

Imagini pentru Champs-Elysees
Vizitati Notre Dame și veti vedea această biserică în stil gotic uimitoare. Ajunge-ti acolo mai devreme, pentru a evita liniile de la Turnul Bell. Viziteaza ruinele romane subterane si Biserica Saint-Chapelle. Personal, cred că această biserică este mult mai frumoasa decât Notre Dame, iar ferestrele din sticla colorate sunt unele dintre preferatele mele din lume.

Imagini pentru Notre Dame
Spre sud spre Cartierul Latin zona nu este turistica, te vei găsi într-un labirint de alei și piețe căptușite-cafenele, care sunt departe de centru. In plus, este o modalitate buna de a te pierde într-o parte frumoasă din Paris.

Imagini pentru Jardin du Luxembourg
Viziteaza Panteonul înainte de a merge spre vest la Jardin du Luxembourg, unde vă puteți relaxa și viziona
Dacă iti place Codul lui Da Vinci, veți fi în căutarea unor simboluri și sensuri ascunse pe tot parcursul acestei biserici. În cazul în care simbolurile nu te interesează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *