Colega mea si-a deschis un magazin pe teme sexuale

By | October 23, 2016

Pai ce alt subiect mai interesant puteam sa gasim la ultima noastra intalnire, intre colegele care am petrecut ceva ani impreuna in facultate, decat unul despre viata sexuala. Nu stiu cat de mult imi place mie sa intru in detalii despre acest subiect, dar daca vine vorba doar de un magazin online care vinde produse ce stimuleaza sexualitatea sau ajuta persoanele singure sa-si rezolve problemele cu hormonii, atunci nu vad nici o problema in a face un subiect de discutie de cateva ore la o cafea.
Si uite asa am inceput noi sa discutam despre un sex shop deschis de aproape 6 luni, despre care binenteles din cele 4 fete de la masa, 3 nu stiam aproape nimic, iar una devenise deja experta in tot ceea ce insemna produse pentru acest tip de magazin. Era de inteles totusi pentru ca asta era business-ul ei si avea nevoie sa cunoasca cat mai bine informatiile despre produse, pentru a fii cat mai competitiva.

Curiozitatea mea a fost binenteles de unde si pana unde ia venit ei ideea de a deschide un magazin care vinde vibratoare, lubrifianti si costume pentru jocuri erotice. Binenteles ca raspunsul a fost unul destul de business, motivand faptul ca produsele sunt cautate si ca se astepta la vanzari pe aceasta nisa, cu un adaos comercial bun.

Si pentru ca nici una dintre noi nu a avut contra-argumente, a trebuit sa-i dam dreptate si sa zicem ca e cea mai buna idee. Nu ca ne-ar fi fost usor sa facem asta, pentru ca ne place in general sa ne contrazicem. Doar ca de data asta chiar nu aveam cum sa facem asta, pentru ca nu ne pricepeam deloc.

Discutiile au reusit sa ne captiveze si chiar ne-a convins sa ne luam si niste produse la jumatate de pret (discount din partea ei pentru noi), eu alegandu-mi o rochita destul de incitanta, cu care sa-l surprind pe al meu prieten cu prima ocazie.

Apoi m-am laudat si eu cu blogul meu binenteles. Una dintre colege urma sa plece la Paris si i-am arat un articol interesant de la mine de pe site despre Paris, am baut si noi un shoot ca fetele si am plecat spre casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *