Cu ce promoții își atrag pariorii casele de pariuri din cartier

By | October 18, 2016

pariurix-adelawinsMă întâlnesc din când în când cu prietenii la Bet Cafe Arena. E o tradiție pe care o avem de dinaintea „erei pariurilor pe Internet”. Sincer să fiu, mă mir că agențiile stradale rezistă în concurența cu cele online.

Noi punem un bilet-două acolo, doar când ne vedem ca să socializăm, poate o dată la două săptămâni. Toți avem conturi la agenții de pariuri online. Cu toate acestea, casele de pariuri din cartier sunt mai mereu pline. Au mușteriii lor de la prânz până seara, când închid. I-am analizat și cu siguranță au acces la Internet acasă. Mai toți au telefoane inteligente conectate la net.

De ce ai paria la o agenție stradală?

Pariurile online nu le exclud total pe cele offline. Este vorba despre rulaj. Cu cât volumul pariurilor plasate e mai mare, cu atât profitul boomakerului este mai mare. Agențiile stradale rămân pe plus datorită unor strategii de marketing prin care atrag și fidelizează clienții. Dacă studiezi evoluția celor mai importante lanțuri de astfel de agenții, vei vedea că s-au extins în ultimii ani, în timp ce alte nume au dispărut de pe piața pariurilor din România.

Atmosfera este cel mai bun PR pentru un asemenea stabiliment, de aceea contează foarte mult conceptul care dictează amenajările interioare. Pariurile cad de multe ori pe locul secund. Mergi acolo ca să te uiți la un meci împreună cu alții ca tine. În unele agenții poți chiar să bei o bere sau o cafea. E ca și cum te-ai duce la un bar sportiv.

Cele mai întâlnite bonusuri în offline
pariurix-adelawins

Agențiile de cartier nu îți pot da bonus de bun-venit prima oară când le calci pragul. Nu obișnuiesc nici să îți ofere pariuri gratuite. Din contră. Cele mai multe te taxează suplimentar când pui un bilet, astfel încât miza este prețul biletului minus 5%. Există, însă, alte bonusuri care atrag pariorii.

Bonusul pentru pariu multiplu este cel mai important, oferind posibilitatea obținerii unor câștiguri extra însemnate. Fiecare operator l-a botezat cum a dorit. În principiu, este aceeași idee.

În funcție de numărul de eveniment de pe un bilet, câștigul potențial crește cu un procent care poate ajunge și la 100%. Trebuie să ai măcar 18 de meciuri pe bilet pentru a beneficia la maxim de acest bonus, iar fiecare meci trebuie să aibă o cotă minimă stabilită prin regulamentul promoției. În unele cazuri nu poți paria pe cote mai mici de 1.20, în altele cota minimă este 1,35 ș.a.m.d.

Câștigi chiar dacă pierzi

O altă promoție întâlnită la mai toți operatorii care dețin case de pariuri stradale vizează tot biletele multiple. Este stabilit un număr minim de evenimente incluse pe bilet. De asemenea, trebuie respectată cota minimă pentru fiecare eveniment. Dacă nu îți ies una sau mai multe selecții, biletul este în continuare câștigător. Profitul este mai mic, dar ești pe plus.

Cote speciale pentru unele meciuri

Unele case de pariuri de cartier oferă cote mai mari decât ar fi „normal” la unele meciuri. Această promoție este similară „marjei 0” din ofertele agențiilor online. Cu alte cuvinte, operatorul renunță la marja sa de profit pe acel pariu. De obicei, aceste „maxi-cote” sunt valabile doar pe pariurile simple de tip 1X2 sau pentru șansă dublă.

Unele agenții stradale extind aceste bonusuri și pe alte sporturi. De exemplu, meciurile importante de tenis jucate în cadrul turneelor de Mare Șlem primesc cote speciale. Există promoții și pe cursele de câini sau de cai, sporturi urmărite de pariorii care joacă offline.

Și un super bonus

Casele de pariuri offline profită că au o comunitate de pariori „în carne și oase” și îi invită pe aceștia evenimente în cadrul cărora sunt organizate tombole cu biletele necâștigătoare de peste an. Premiile sunt de obicei foarte atractive, iar atmosfera este una de sărbătoare. Super bonus: un bilet necâștigător să se transforme într-o mașină!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *