Cu sau fara supraveghere video

By | September 20, 2016

Ati putea crede ca supravegherea video este probabil destinata doar mediilor business si companiilor foarte importante din domeniu, insa nu este deloc asa. In realitate, supravegherea video si beneficiile ei se intind catre foarte multe domenii de activitate atingand orice nivel de business, protectia unei intregi comunitati si evident, a oricarei familii. Fara supraveghere video lucrurile pot degenera, iar repercursiunile pot fi grave si din pacate, nu doar de nivel financiar.

Cu sau fara supraveghere video?

Raspunsul la aceasta dilema este indubitabil unul care inclina balanta spre argumentele pro supraveghere video. Putem face o comparatie extrem de usoara intre plusurile pe care le aduce acest domeniu in functie de mai multe situatii. Este de fapt, foarte simplu. Sa le luam pe rand:

Fara supraveghere video

-in caz de furt: daca ceva este furat din locuinta dumneavoastra sau din orice locatie, nu veti avea niciodata posibilitatea de demonstra ca acel ceva vi s-a furat. Urmarea? Nimeni nu va fi urmarit penal pentru savarsirea acestei infractiuni asupra bunurilor dumneavoastra

– in caz de vatamare corporala: fara camere de supraveghere, va puteti “baza” pe cuvantul dumneavoastra impotriva cuvantului altcuiva. Si asta in cel mai bun caz! Fara probe video asupra infractiunii care v-a adus serioase probleme de vatamare corporala va trebui sa angajati un avocat pe care cu siguranta il veti plati mai scump decat ati putea plati pentru un sistem de securitate.

– in caz de vandalism: nu veti avea ocazia prea des sa va recuperati bunurile, pentru ca fara imagini, nu veti avea practic un suspect; In plus, daca cineva ajunge sa va vandalizeze proprietatea, acesta poate fi un semn si pentru altii sa faca acelasi lucru, intrucat e destul de usor sa profiti de o locatie fara supraveghere video

– in cazul in care va inchiriati locatia: chiriasii dumneavoastra nu vor avea niciun fel de probleme in a face absolut tot ceea ce-si doresc, pentru ca nu vor fi expusi in fata camerelor de supraveghere video

Cu supraveghere video

– in caz de furt: Monitorizare in timp real, un portret de la distanta al infractorului si directia in care acesta a plecat. Puteti gestiona totul de la semnalmente pana la momentul exact si ora in care jaful a fost produs. Avand camere de securitate instalate, lucrurile sunt mult mai simple si dovezile in mainile dumneavoastra. Puteti surprinde un infractor chiar si daca nu sunteti in acel moment in locatie, intrucat majoritatea sistemelor de securitate va anunta in timp real daca se intampla ceva neobisnuit. Si atunci nu va ramane decat sa contactati imediat politia sau firma de securitate. Chiar daca infractorul sau infractorii distrug camerele, acestea tot va pot anunta asupra delictului care se produce in locatia dumneavoastra, iar timpul de interventie in astfel de cazuri este esential.

– in caz de vatamare corporala: Deja nu va mai bazati pe “cuvantul meu, impotriva cuvantului lui”. Proba video va face diferenta si aveti dovada clara ca ati fost atacat si vatamat. Totul devine foarte simplu.

– in caz de vandalism: in cele mai multe dintre cazuri, rolul supravegherii video nu este neaparat acela de a combate o anumita situatie ci de a o pre-intampina sau de a intimida potentialii infractori. Chiar daca hotii nu se simt intimidati, pentru dumneavoastra este mult mai simplu, pentru ca daca vor actiona, proba video se afla din nou, in mainile dumneavoastra.

– in cazul in care va inchiriati locatia: chriasii se vor comporta diferit spre normal. Pentru ca stiindu-se monitorizati nu se vor abate de la regulamentul pe care l-ati stabilit probabil de comun acord.

In toate aceste cazuri destul de frecvente, supravegherea video are un castig de cauza evident. De aceea oamenii au ajuns sa apeleze intr-un numar atat de mari in ultimii ani de zile la astfel de mijloace de protectie si securitate.

Ce solutii avem?

Solutia in majoritatea cazurilor este achizitionarea unor astfel de echipamente de securitate, care vor creste nivelul de protectie al dumneavoastra, al bunurilor dumneavoastra si al familie dumneavoastra. Exista suficiente alternative in mediul online care asigura servicii de supraveghere video, insa sfatul nostru este sa optati mereu pentru firme care indeplinesc doua criterii esentiale de selectie: raport calitate-pret pentru produsele comercializate si experienta in domeniul supravegherii video. Din acest punct de vedere, unul dintre site-urile cu cea mai mare popularitate si cu o experienta de peste 7 ani de zile in Romania este rocamere.net, unde puteti gasi o gama variata de produse (sisteme de supraveghere, camere video de supraveghere, accesorii pentru supraveghere etc) dublate de conditia foarte importanta a raportului calitate-pret.

Puteti achizitiona din acest magazin virtual sisteme de securitate cu una sau mai multe camere de supraveghere video, camere simple de securitate, dar si camere de ultima generatie cu rezolutie Ultra HD precum puteti beneficia si de oferte de ultima ora promovate de specialistii site-ului in anumite intervale de timp. Din diversitatea uriasa de produse de pe site, expertii companiei recomanda un sistem de supraveghere cu 6 camere de tip Analog High Definition, fiecare cu rezolutii de 1200 de linii TV si capacitate de redare live in timp real a imaginilor pe care sistemul le va surprinde.

Fiecare dintre cele 6 camere incluse in acest kit de supraveghere asigura o calitate impresionanta a imaginilor atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte, in timp ce dispozitivul de inregistrare model ADN488 este un device nu doar eficient si stabil ci si extrem de convenabil ca pret. DVR-ul se distinge prin faptul ca inglobeaza toate tehnologiile de ultima generatie de supraveghere. In acelasi timp ADN 448 detine un sistem propriu de operare (Linux) ce nu va permite accesul virusilor ori fisierelor vatamatoare sa foloseasca filmarile dvs, foloseste compresii video de ultima generatie, are o calitate a inregistrarii excelenta (720p@25fps) 8 intrari video clasice BNC, 4 intrari audio, port VGA, HDMI dar si porturi USB pentru back-up si gestiune. Prin intermediul sau puteti supraveghea de la distanta si de oriunde, tot ceea ce se intampla in locatia dumneavoastra.

Mizand pe seriozitatea, renumele si profesionalismul celor de la rocamere.net nu veti da nicio secunda gres in lupta impotriva flagelului infractional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *