Cum amenajezi un living modern? La asta lucrez de 2 saptamani

By | March 27, 2018

Exact! Cum?

Asta ma intreb si eu de mai bine de 2 saptamani, pentru ca inca imi doresc sa-mi amenajez livingul si nu stiu exact ce sa aleg. Pana acum aproape 2 saptamani credeam ca totul o sa fie usor si e important sa ai banii, ca dupa se rezolva repede. Acum, cand am banii, pot sa va spun ca nu e deloc usor si ca ma chinui de mai bine de 3 zile sa aleg modelele de draperii si covorul care o sa vina in mijlocul livingului. Nu va mai zic cate sunt pe lista pe care inca nici macar n-am inceput sa le caut, dar am zis sa o iau usor pas cu pas.

Dupa ce am petrecut mai bine de o saptamana alegand parchetul care urmeaza sa fie pus, culoarea peretilor si mobila (pe care nici macar nu am comandat-o de altfel), acum m-am blocat putin la chestii pe care le credeam initial maruntisuri. Ba nu se potrivesc la culoare, ba modelul nu e tocmai ce-mi doresc, ba nu mai sunt pe stoc acolo unde reusisem sa gasesc un model care imi place.

Stiu, sunt mai pretentioasa de fel, se intampla si atunci cand merg sa-mi aleg haine si de cele mai multe ori ma intorc cu mana goala, dupa 3-4 ore de probat, dar credeam ca la partea de design interior o sa fie ceva mai usor de ales.
Bine, recunosc, nu am vrut sa accept inca sfaturi si am crezut ca doar ce vreau eu e ok, dar de acum inainte accept sfaturi de la oricine. Nu mai pot fi la fel de pretentios, mai ales ca incep sa-mi pierd rabdarea.

In primul rand culoarea pe care am ales-o, o tenta de orange combinata cu o nuanta de gri (m-am inspirat dupa poza de la articol) cred ca este dificila, pentru ca nu reusesc sa gasesc mobilierul perfect in aceasta combinatie, care sa imi si placa.

Una peste alta, ma motivez prin faptul ca va arata extraordinar de bine, dupa atata timp de cautare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *