Cum cresti imaginea unei firme

By | July 5, 2017

De cand ma stiu mi-am dorit mereu sa am propria afacere. Nu doar cu gandul de a conduce oameni, dar imi doresc sa fac totul asa cum cred eu ca e mai bine, sa reusesc sa-mi impun propriul program de munca si sa ma dedic trup si suflet pentru o cauza proprie. Stiu ca suna intr-un fel anume si probabil sunt destul de visatoare, mai ales ca nu e foarte usor sa fii antreprenor, dar este visul meu si trebuie sa-l pun in aplicare.

Inceputurile sunt cele mai dificile intotdeauna si daca reusesti sa treci mai departe, sa te dedici si sa lucrezi din greu, cu siguranta vei primi si satisfactia rezultatelor. Cel putin asa scrie la manual si asa putem regasi si in filmuletele motivationale. Poate eu o sa am noroc, o sa cresc foarte repede si o sa am un succes la care nici eu nu ma astept. Totusi incerc sa fiu realista si imi dau seama ca primul an sunt sanse sa trag foarte tare, fara sa am prea multa satisfactie.

Dar hai sa vedem cum urmeaza sa ma pregatesc pentru acest drum si cam ce consider eu ca am nevoie.

creste-imaginea-afacerii-tale

Cartile de vizita, site-ul si promovarea

Pentru inceput, voi avea nevoie de carti de vizita. Aici o sa o rezolv destul de usor, o sa discut cu Bogdan de la http://www.carti-vizita.org/ si o sa-l rog sa ma ajute si cu un model mai diferit decat cele clasice. O sa il rog de asemenea sa ma ajute si cu design-ul, pentru ca stiu ca are aceasta posibilitate. Si preturile sunt foarte bune la el, nu ca as vrea sa il laud, dar cu el faceam cartile de vizita si cand ma ocupam de asta in corporatie si totul decurgea perfect.  Cartile de vizita nu vor fi clasice si simple, pentru ca vrea in primul rand sa aiba lacuire selectiva, o modalitate perfecta prin care poti sa faci cartile de vizita sa arate perfect.

Site-ul va fi unul destul de simplu. Si aici voi apela la un prieten, astfel incat sa nu ma coste foarte mult (sper ca spre deloc), mai ales ca imi este dator vandut dupa ce l-am ajutat intr-un moment foarte dificil al vietii sale. Nu intru in detalii, dar si aici voi reduce cheltuielile la maxim.

Pentru promovare am pus deoparte un buget de 1500 euro, care sa acopere primele 3 luni. Stiu ca nu e o suma mare pentru promovare, dar pe nisa pe care voi activa eu este suficient sa fiu acolo sus.

Toate cele 3 elemente sunt extrem de importante pentru cresterea imaginii business-ului in prima parte, mai ales ca voi avea destul de multe intalniri, iar Google va fi un bun prieten in gasirea de parteneri de afaceri.

Angajati nu voi avea in prima parte, fiind vorba de un serviciu pe care il pot acoperi eu in totalitate, iar birou voi inchiria un spatiu mic de 10-12m patrati, care am vazut ca se ridica la aproximativ 150 euro pe luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *