Cum cureti mochetele dupa o petrecere

By | October 1, 2017

Weekendul ce tocmai a trecut m-am trezit ca organizez o petrecere, pornita dintr-o invitatie la un Catan. Cum s-a intamplat asta? Pai am chemat 4 prieteni din gasca, 2 baieti si 2 fete, sa ne incingem la un Catan, ca doar era weekend si trebuia sa facem si noi ceva. Nu prea aveam chef de muzica tare si balamuc, asa ca am zis sa fim ceva mai chill, muzica pe fundal, un popcorn si o sticla de vinĀ  care sa mai anime seara. Zis si facut, la ora 6 seara toata lumea era la mine. Ne-am adunat destul de devreme, dar asta pentru ca nu aveam nici unul dintre noi alta activitate si am zis ca putem sa mai stam la o barfa, sa mai bem ceva si apoi sa ne apucam de joc. Ceea ce urma sa se intample nu era deloc pe lista si nici nu-mi planuisem asa ceva, mai ales ca doar ce facusem putin curat prin casa. Vali, unul din prietenii nostri vine cu o sticla de vin de tara la 5 litri, laudandu-l de vreo 2 saptamani. Trebuie sa recunosc ca era un vin extrem de gustos, un pic dulce si mergea perfect cu o gura de Pepsi langa. Dupa ce rezolvam noi aproape jumatate din sticla, ne suna un cuplu din gasca ca vor sa vina si ei, fiind singuri si plictisiti. De aici pana la o petrecere nu a mai fost decat un pas. Au inceput preferintele muzicale, pana s-a ajuns la un pic de muzica de club. Si uite asa, Adela noastra s-a trezit ca mocheta pe care abia o cumparase de cateva zile era calcata in picioare si acoperita cu floricele si vin.

mocheta-si-vin
Binenteles ca atunci cand te simti bine, nici nu iti arde de asa ceva si nu vezi ce e pe jos, totul iesind la iveala abia a doua zi. Cand am vazut dimineata in ce hal arata mocheta mea noua, m-a luat o durere de cap. Cred ca totusi era de la vin si nu de la mocheta, dar oricum a trebuit sa apelez la o firma de curatenie pentru a rezolva problema, serviciul de spalare mocheta facand weekendul mai costisitor decat il planuisem initial.

Totusi a meritat distractia, chiar daca nu a fost planificata din timp si trebuie sa recunosc ca vinul lui Vali este unul excelent. Nu ca as bea eu foarte mult de fel, din 2 pahare imi schimb total starea de spirit si pana dimineata nici nu imi dau seama cand trece timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *