Cum iti alegi modelul de personalizate?

By | September 7, 2016

Zilele astea mi-am facut mai multe chestii personalizate pentru a le folosi in diferite activitati. Spre exemplu am facut niste tricouri personalizate pe care urmeaza sa le port impreuna cu niste prieteni la o sarbatorita in weekendul ce urmeaza. E ceva destul de haios si menit sa destinda toata atmosfera.

Pe lista de personalizate au fost si niste perne, pe care le-am personalizat cu poza animate pe care cel mic le adora. Am facut una cu Micky Mouse, pentru ca pe el il adora toata lumea, am mai facut una cu Spiderman pentru ca e captivat mereu de acest personaj si am mai facut 1 cu Sponge Bob, pentru ca sunt desenele la care se uita cel mai mult in acest moment. Ce-i drept, la 7 ani, am considerat ca e suficient de mare sa poata urmari astfel de desene animate. Pentru personalizate nu esti niciodata suficient de mare.

Am mai facut niste rame foto cu toata familia, pe care vreau sa le pastrez pana la adanci batraneti. Sunt poze adunate in ultimii 7 ani si am facut cateva colaje cu acestea, in care am inclus atat familia mea cat si familia sotului meu, aici ma refer la parinti, bunici sau chiar si o parte din verisori / verisoare. De asemenea am facut si un colaj special cu prietenii nostri, acolo unde i-am inclus si pe nasi.

Mai am un singur pas pe care trebuie sa-l fac weekendul ce urmeaza si anume sa ma uit dupa seturi pixuri personalizate, pe care sa le folosesc de fiecare data cand merg la cate un eveniment sau la cate o prezentare, mai ales ca facem destul de mult networking pe acolo. Stiu sigur ca m-ar ajuta destul de mult ca imagine, mai ales ca am ales niste modele de pixuri de care sunt foarte incantata. Nu vor fi multe, dar cele care vor fi, cu siguranta se vor face remarcate imediat.
Pentru partea de personalizare pixuri o sa apelez la niste prieteni si o sa iau legatura cu ei chiar astazi, pentru a ma convinge ca le pot face pana duminica.

Cu toate aceste lucruri realizate saptamana asta si in cea care a trecut, pot spune ca sunt extrem de multumita de rezultate si de modul in care am reusit sa ma organizez.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *