Cum pot găsi cel mai bun epilator pentru mine?

By | September 9, 2016

Atunci când sunteți la cumpărături pentru achizitionarea unui epilator, există o serie de factori ce ar trebui să ii luati în considerare:

Epilatorul cu fir sau fara fir. Există beneficii pentru ambele opțiuni. Un Epilator fără fir vă va permite să beneficiati de portabilitate și ușurința de utilizare în timpul călătoriilor . Dacă ai un epilator bun, model umed și uscat, vei putea să-l folosesti în duș, care , în opinia noastră , este un avantaj imens (vă rog să nu utilizați epilatoarele cu fir oriunde în apropierea apei!).
Epilatorul Samsung fara fir- unul din dezavantaje uriașe pentru acest tip de epilator fără fir,este ca durata bateriei este de o ora.
Cele mai multe epilatoare fără fir rezista de la 30 de minute până la o oră după ce a fost încărcate. Dacă va puteti epila in 30 de minute, atunci nu este cazul să iti faci griji, dar dacă nu, atunci vei avea o problezmă.
Baterie reîncărcabilă sau?:Dacă vă decideți să mergeți pentru un epilator fără fir, atunci puteți avea fie unul care este alimentat acumulatorul sau unul cu o baterie reîncărcabilă . Epilatoarele cu baterii sunt în mod normal , cele mai ieftine modele. Aceste tipuri de epilatoarele sunt foarte bune pentru a le lua în vacanță cu tine , dar nu sunt recomandate pentru utilizarea regulată. Motivul principal fiind că ele tind să consume bateriile destul de repede, ceea ce va costa bani .
Opțiunea mai bună ar fi epilatoarele cu baterie reincarcabila. Acestea sunt impermeabile și sunt foarte ușor de utilizat oriunde pe corp (mai ales fără niciun cablu ). Atâta vreme cât sunteți vigilent cu încărcarea, consider că acestea sunt de departe cea mai bună alegere .

Umed și uscat: Problema între umed și uscat este o chestiune de comoditate. Epilarea cu părul si pielea uscata este fără îndoială mai eficienta, deoarece firele de păr nu sunt lasate în jos de apă și nici nu se lipesc pe piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *