Cum sa eviti caderea parului

By | December 20, 2016

Dupa aproape 10 luni in care am citit tot ce se putea citi despre caderea parului, cred ca am ajuns in stadiu in care as putea recomanda oricui ce trebuie sa faca pentru a evita caderea parului, pentru a avea un volum mai ridicat al parului si pentru a-i pastra stralucirea acestuia. Am citit ce-i drept o multime de balarii, dar important este sa extragi din subiect doar ce e important si sa nu testezi tot ce citesti pe propria piele. Sa extragi doar ce e foarte important din tot ceea ce citesti si sa le folosesti cat mai util posibil.

par-stralucitor-lungPrimul pas pe care trebuie sa-l faci este legat de vopseaua pe care o aplici. Stiu ca e foarte important (mai ales in anumite situatii) sa ai un par perfect si sa nu ai nici un fir de par nevopsit sau stricat, dar vopsitul trebuie sa fie facut cu o regularitate cat mai exacta, una pe care sa o inveti in timp, astfel incat parul tau sa fie perfect regenerat dar nici sa nu fie expus la ardere (mai ales in situatiile in care te vopsesti blond si ai nevoie de decolorant). Sa ai grija mare la ce brand de vopseluri si decolorant folosesti, iar daca gasesti unul care se pliaza perfect pe parul tau, sa incerci din toate puterile sa-l folosesti pe acelasi mereu. Nu schimba vopseaua dupa pret si reduceri. Parul tau este posibil sa se adapteze mai bine cu un anumit tip de vopsea si ar fi pacat sa-l strici cu o vopsea care nu se pliaza pe parul tau.
Nu te vopsi prea des, incearca sa vezi exact cat timp are nevoie parul tau pentru a se regenera, astfel ca nu vei risca sa ai o perie plina de par.

Pasul 2, nu folosi fixative in abundenta si nu o face mai des de 2 ori pe saptamana (chiar si atat e mult, dar daca ai nevoie, trebuie sa o faci). Incearca sa folosesti o ceara de par incolora si sa nu stai foarte mult cu fixativul in par (imediat ce ajungi acasa, spala-l si scapa-l de fixativul ce iti dauneaza). De preferat sa dai volum cu o spuma nu foarte puternica si sa te folosesti mai mult de feon.

In pasul 3 trebuie sa ai mare grija ce tip de sampon folosesti. Poti cauta online sampon caderea parului si astfel iti faci o idee cam ce tipuri de sampoane sa folosesti. Nu te orienta doar in functie de pret, ai grija sa fie un brand cat de cat cunoscut si sa contina si un balsam.

Dupa ce respecti regulile pe care le stiai deja si pe care doar am vrut sa ti le reamintesc, poti sa te asiguri ca parul tau va avea volum si va arata excelent in orice conditii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *