Cum sa ne imbracam la munte

By | May 26, 2016

In acest weekend am chef sa fac o escapada la munte. Acest articol te va ajuta sa iti faci o planificare minutioasa pentru a nu uita ceva esential. Temperaturile sunt de obicei mult mai scazute la munte dupa cum bine stiti, decat la altitudini mai mici ( cum este in Bucuresti), iar activitatile montane necesita accesorii si imbracaminte speciala, asta in cazul in care doriti sa va plimbati si sa faceti miscare.
Cele mai multe orase de munte sunt mici, astfel incat in magazinele lor nu poti gasi tot ce ai nevoie daca uiti un element important.
Eu mereu imi fac o lista a activitatilor pe care le intentionez sa le fac si nu uia sa acord o atentie deosebita activitatilor care necesita obiecte speciale cum ar fi urcatul pe munte sau schiul. Mereu imi verific aplicatia meteo unde pot vedea prognoza meteo pentru zona unde mergg si imi aleg hainele corespunzatoare pentru conditiile respective. Chiar daca se anunta o vreme frumoasa, stim ca vremea de la munte este foarte schimbatoare, si seara este foarte frig. Mereu optez pentru haine groase de iarna. In anotimpul cald ma asigur ca ma imbrac in mai multe straturi ca sa ma pot dezbraca in functie de temperaturile de la diverse altitudini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *