Cum trecem la o atitudine pozitiva prin schimbarea garderobei

By | August 16, 2016

In ultimile zile mi s-a pus destul de tare pata pe schimbarea garderobei si dupa doar cateva zile, am ajuns la concluzia ca este destul de costisitor sa fac asta. Din acest motiv, totul trebuie facut ca la carte, fiecare pas trebuie gandit bine inainte si trebuie sa am in vedere fiecare aspect al cumparaturilor. In primul rand, am facut o lista cu magazinele de unde voi face achizitii. Astfel ca lista este una destul de scurta, aici fiind cuprinse magazine precum eMAG, Answear sau Fashiondays. Acestea sunt cele pe care imi fac o mare parte din cumparaturi, fie ca este vorba de haine sau de altceva.

Asa ca hai sa va povestesc care sunt pasii pe care am ales sa-I parcurg, pentru a reduce cat mai mult cheltuielile.

  • Primul pas si cel mai important, a fost sa-mi fac o lista de haine pe care mi-as dori sa le cumpar. Nimic complicat si totul a mers destul de repede, pot spune undeva la 2 zile (binenteles ca am inceput si eu cu o parte mai mica).
  • Al doilea pas a fost sa incep sa caut coduri si cupoane de reducere pentru fiecare site in parte. Primul folosit, un cod reducere Answear, a fost cel care a reusit sa faca si prima economie a bugetului si au urmat si altele
  • Pasul 3 a fost sa-mi gestionez foarte bine pornirile catre alte produse decat cele pe care mi-am propus sa le cumpar, astfel incat sa nu neglijez deloc achizitiile initiale.

Dupa ce am reusit sa respect acesti pasi, nu chiar simpli (mai ales cel din urma), am inceput sa le schimb pas cu pas, in functie de nevoile imediate pe care le aveam.

Dupa aproape 3 luni de la inceputul acestui proces, pot spune ca sunt destul de mandra de mine si de cumparaturile care le-am facut. Am inceput sa merg si la sala, in felul asta obtinand un plus de energie si de stare de bine, lucru pe care va sfatuiesc sa-l faceti si voi cat mai repede.

Asadar, imbinand un nou look, pe care l-am ales si pentru partea de make-up si nu doar vestimentar, ma simt mai stapana pe mine, mai pozitiva si sunt mereu bine dispusa. De aici sa nu lipseasca cel putin 2 sedinte de miscare pe saptamana, fie ca vorbim de kangoo jump, aerobic sau orice alt sport care sa va solicite putin corpul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *