Curiozitati despre Kate Middleton

By | July 8, 2016

O parte din obsesia din jurul lui Will și Kate se datorează statutului Marii Britanii ca cea mai faimoasa și populara monarhie din lume, făcând juramintele din data de 29 aprilie sa reprezinte jurăminte excepționale.
Ea nu mai poarta numele de Mary Kay Letourneau, dar Kate Middleton a pus mâna pe un un bărbat mai tânăr. Kate, sa nascut la data de 09 ianuarie 1982, iar William s-a nascut pe data 21 iunie ’82.
Cu toate că este puțin probabil ca cele șase luni de diferenta intre cei doi sa ii afecteze cu ceva , mulți speră ca statutul ei ca o mireasă “mai în vârstă”, o va ajuta sa se adapteze la noul ei stil de viață cu o mai mare ușurință decât Diana.

kate-middleton-printul-george-printul-william-fotografiile-ofici
Mulți văd acceptarea lui Kate de familia regală ca un progres pozitiv față de valorile moderne.
Fiica lui Michael și Carole Middleton, care a lansat cu succes propria lor afacere de milioane de dolari (companie de consumabile), Kate sa bucurat de o copilărie frumoasă (și oarecum privilegiata). Dar, alți membri ai familiei lui Kate au croit drum precum muncitori și mineri, iar propria mama a fost însoțitoare de zbor.

1291319860_bio-kate-middleton-290
De fapt, ea a pozat în reviste precum Maxim și Sănătate și a fost clasata recent nr 61 pe Top 99 de femei din 20115.
De când a format cu prințul un cuplu si in cele din urma sau casatorit de aproape un deceniu, Kate Middleton a devenit drept bomboana pentru revistele dedicate bărbaților și pe site-uri datorită parului frumos si lucios, iar fata curata si luminata, exact ca a unei printese.

nunta-3-d-la-televizor-protagonisti-printul-william-si-kate-middleton_size1
Educația lui Kate a inceput de la o vârstă fragedă, deoarece ea a participat la Marlborough College, o școală de tipul internat, dar care este scumpa, în cazul în care ea a luat note bune, si a concurat pe pista echipei de cross-country și a jucat hochei pe teren.
Ea apoi a călătorit în Scoția, unde a participat la Universitatea din St. Andrews. Ea a obținut gradul I în istoria artei și a absolvit în 2005.
Se spune că, Kate a găsit adevărata ei pasiune în timp ce acționează ca un <shutterbug> pentru companie, care mai târziu ea l-a transformat într-un concert de scurtă durată, alături de renumitul fotograf Mario Testino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *