Discutii despre placa de par si alte cele

By | August 11, 2016

Vorbeam zilele trecute cu niste prietene si le ziceam cate de disperata am devenit atunci cand vine vorba de placa. S-au uitat la mine destul de ciudat, doar pentru ca gandul lor s-a dus imediat catre o placa de snowboard si nici decum catre o placa de par, asa cum ma gandeam eu. Dup ace s-au amuzat destul de copios si am lamurit faptul ca sunt dependenta de placa de par, am facut o discutie ceva mai lunga despre acest subiect. Motive erau o gramada si asa cum sunt oamenii in general, 100 oameni – 100 de optinii diferite, am inceput prin a ne da cu parerea despre care este cel mai bun brand de placi de par si am terminat prin a arata ca niste adevarate profesioniste, discutand despre numarul de rotatii pe care o placa de par il face intr-un anumit interval de timp sau alte subiecte destul de aprofundate legate de acestea. S-a dovedit sa fiu destul de bine pregatita pe acest subiect, mai ales ca citisem cu cateva zile in urma un articol din care ma documentasem destul de bine despre ce e bun si ce nu e bun la o placa de par.

Dup ace ne-am delectate si cu vreo 2 pahare de cidru, vreau sa spun ca discutia a inceput sa degeneze, ajung la intrebari de genul “dar iti faci cu placa doar parul din cap?”. Ce sa mai, eram intr-o adevarata discutie aprinsa, despre placi de par, placi de snowboard si ce alte tipuri de placi mai exista.

Nu pot sa zic ca nu m-am distrat toata seara, mai ales ca am inceput sa jucam si o carte, dar subiectul principal, care a tinut audienta toata seara, a fost tot placa de par.

Hai sa va fac si un rezumat al discutiilor, ca sa stiti ce pareri avem noi, fetele, despre cel mai bun brand, cea mai buna perie rotativa si altele. Cel mai bun brand pe care l-am votat, a fost fara indoiala Rowenta, dupa ce s-a votat in unanimitate (3 voturi din 4). Binenteles ca si modelul de placa a fost ales tot de la acest brand si mai exact Rowenta Respectissim Liss & Curl SF7640. Recunosc ca aici am influentat eu destul de mult, dupa ce ma documentasem din articolul de pe http://besty.ro si vazusem acolo cateva lucruri destul de interesante.

Cam aici s-a incheiat seara despre placi de par si pahare de cidru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *