Dovada ca Rihanna si Drake sunt impreuna: tatuaje identice cu un rechin camuflat

By | September 5, 2016

Dupa ce am avzut la televizor discursul de la VMA din acest an, care a avut loc la sfarsitul lunii august dupa ce Rihanna ne-a vizitat tara si am participat la mult asteptatul concert, am putut vedea si momentul in care rapperul Drake a spus lumii intregi ca Rihanna este aleasa inimii lui, mi-am putut da seama ca nu mai incape indoiala ca cei doi se iubesc cu adevarat. Si totusi, nu inteleg de ce cei doi inca se incapatineaza sa recunoasca public acest lucru. Dar fiind o fana inrainta a Rihannei acum cateva zile am putut observa cel mai nou tatuaj al divei. Din ce am vazut la acel tatuaj pot spune 100% ca este dovada ca Rihanna si Drake sunt impreuna.

Image result for rihanna si drake

Cel mai recent tatuaj al Rihannei este facut pe glezna si este un rechin camuflat. Keith ‘Bang Bang’ McCurdy, cel care i-a facut tatuajul artistei, a confirmat acest lucru postand o poza alb-negru cu desenul de pe piciorul vedetei pe Instagram.
Insa daca il urmariti si pe Drake puteti observa ca si acesta are unul identic pe mana dreapta si cel facut de Rihanna recent pare copia fidela a tatuajului de pe antebratul lui Drake.
In cele din urma declaratile de dragoste la VMA, tatuaje pereche, gesturi romantice in public – de ce alte indicii mai avem nevoie ca sa ne dam seama ca cei doi formeaza un cuplu?

Image result for rihanna si drake
Drake a spus la Gala MTV Video Music Awards ca o iubeste pe frumoasa cantareata de la varsta de 22 de ani si ca o admira sincer, chiar daca este mai mica decat el. Pe cei doi ii desparte doar doi ani, el avand 31 si ea 29. Ca dovada ca Rihanna si Drake sunt impreuna, rapper-ul a si vrut sa o sarute pe scena, insa vedeta s-a ferit la limita. Cu toate acestea, apropierea dintre cei doi a fost evidenta si i-a bucurat pe fanii din intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *