Flori sau martisoare. Se poarta cele handmade

By | March 10, 2018

Anul acesta mai mult ca niciodata am vazut martisoare facute handmade. Desi sunt putin mai scumpe decat cele obisnuite, arata intr-un alt stil. Parca te motiveaza sa arunci 10-15 lei pe un martisor, mai ales daca nu trebuie sa cumperi 20. Stiu ca in anii anteriori, de cate ori mergeam undeva si vroiam sa iau ceva de 1 sau 8 martie, ma limitam la un buchet de flori, sau mai nou flori direct in ghiveci, ca doar suntem eco nu?

Am primit pana acum nu mai putin de 5 martisoare facute de mana, sub diferite forme. Doua dintre ele traditionale, un altul care semnifica primavara si 2 chestii abstracte, care nu am reusit nici pana in ziua de azi sa aflu ce sunt. Nu e rau, tinand cont ca anul trecut am umplut o casa de flori si nu am primit decat 1 sau 2 martisoare.

Se pare ca si la martisoare, trendul este precum in fashion. In fiecare an se poarta altceva. Daca esti genul clasic, care nu iese niciodata din tipar, atunci ai la dispozitie ghioceii si zambilele care vor fi in fiecare an prezente acolo, cu preturi intre 2 si 10 lei. De asemenea buchetul de lalele se poarta in aceasta perioada, dar nu sunt tocmai pentru oricine.

Martisoarele handmade sunt la moda anul acesta, desi incepusera sa apara inca de acum vreo 2 ani. Ce e drept, sunt destul de costisitoare ca timp si trebuiesc realizate una cate una, poate si de aceea pretul ceva mai ridicat decat la cele obisnuite.

Ca sa va fac un rezumat al meu de 1 Martie, 5 martisoare handmade, vreo 10 martisoare obisnuite si 4-5 buchetele de flori. Anul trecut florile erau undeva la 15 buchetele, ceea ce arata ca trendul anul asta a fost mai mult catre martisoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *