Gentile mari in viata de zi cu zi

By | September 25, 2017

Gentile de zi cu zi trebuie sa fie practice,incapatoare,comode si in acelasi timp,atragatoare si stilate.Cred ca gentile mari sunt chiar de efect.Indiferent de culoare sau material,acestea ies mereu in evidenta prin dimensiunea si forma lor.Desigur,nu ma refer la adevarati “saci” care pot ajunge pana la cateva kilograme serioase. O geanta neagra,mare,din piele se potriveste la o mare varietate de tinute si combinatii de culori.

Totusi,oricat de chic ar fi,gentile de dimensiuni mari au si dezavantaje,tocmai pentru faptul ca sunt atat de spatioase,iar noi,fetele,avem tendinta de a pune o gramada de lucruri in ele,o astfel de geanta ajungand la 3-5 kg.Care sunt aceste dezavantaje?Ne afecteaza sanatatea,devenind prea grele ,iar aceasta greutate apasand pe umarul nostru si astfel apar durerile de cap,de spate,de umeri si dureri in zona cervicala,de multe ori fiind nevoie sa apelam chiar si la un doctor specialist,cand aceste dureri

devin insuportabile sau dese.

De aceea fetelor,aveti grija cate lucrusoare carati in geanta si cat de mult o purtati.Stim ca “baba sufera la frumusete”,dar totusi,sa nu exageram si sa ne facem singure rau,doar de dragul modei.

La ocazii,plimbari etc. puteti opta pentru dimensiuni mai mici de genti sau chiar plicuri.Plicurile,mai ales de culori aprinse sau calde,combinatii de culori,dinĀ  paiete,piele,asortate cu pantofii, sau o alta piesa din vestimentatia respectiva,pot fi de un mare efect si pot schimba intr-un mod placut imaginea intregii tinute.

Daca nu vreti sa purtati niciun fel de geanta,sau obiecte de dimensiuni mari care doar sa va ocupe mainile si totusi aveti lucruri marunte de tinut undeva,chiar si portofelele,simple,dragute,finute,colorate, pot deveni niste accesorii foarte practice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *