In Londra alaturi de familia regala

By | June 11, 2016

Fiind in concediu in Londra am observat cum cateva zeci de mii de oameni au iesit pe strazile din Londra in urma zece zile pentru a participa la festivitatile care celebrau ziua de nastere a Reginei. Din punctul meu de vedere cea care a fost in centrul atentiei a fost stranepoata acesteia.
Plimbandu-ne aproape de palatul Buckingham am observat cum Printesa Charlotte si-a facut debutul oficial impreuna cu ceilalti membrii din familia regala britanica pentru a marca ziua de nastere a Majestatii Sale.
Din ce am citit in presa, pot spune ca am fost o norocoasa sa asist la aceasta scena, deoarece stiu ca a fost prima aparitie a micutei de 15 luni in public. Prezenta ei a fost absolut uimitoate si sute de utilizatori de pe Facebook au postat imagini cu ea insotite de comentarii precum: “total cutie”, “too precious” sau “adorable things”. Am observat ca printul George a purtat exact aceeasi tinuta pe care Printul William a purtat-o la botezul Printului Harry. Ajunsa la hotel toata seara am cautat articole poate poate ma regaseam si eu pe undeva prin multime alaturi de familia regala. Intamplator pe o pagina de Facebook am descoperit un colaj neasteptat cu familia regala britanica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *