In vizita la Lacul Rosu si Salina Praid

By | February 28, 2018

In perioada ce urmeaza, mai exact inceputul lui Martie, ne-am propus sa facem o vizita la Lacul Rosu, sa trecem trecem un pic si pe la Salina Praid sa ne mai relaxam un pic, pentru ca stresul urban nu iti da voie la prea multe in ultima perioada. Avem nevoie ca de aer de o plimbare, astfel ca am ales sa facem traseul pe la Lacul Rosu, acolo unde ne vom caza la Hotel Lacul Rosu, un hotel extrem de bine aranjat si cu pretul accesibile.
Drumul pana acolo este unul destul de lung, mai ales ca vom trece prin Valea Prahovei, acolo unde este nebunie. In mod special am ales sa plecam de joi si sa ne intoarcem luni, sa incercam sa evitam aglomeratia de weekend care se creeaza de fiecare data si care poate dura cateva ore bune. Ultima data am stat aproximativ 3 ore doar ca sa reusim sa trecem de Sinaia si sa ajungem pana pe DN1, asa ca ne-am cam invatat minte. Exista si varianta sa ocolim, dar nici daca facem asta nu suntem siguri ca drumul va fi liber in weekend, mai ales ca se anunta primul weekend cu adevarat calduros de pana acum.

Pentru ca am vazut deja salina de la Slanic Prahova si pe cea de la Turda, am zis ca trebuie sa o trecem pe lista si pe cea de la Praid, care se anunta grandioasa si in care am fost deja informati ca gasim tot felul de chestii interesante, precum mini golf sau 20 de niveluri de scari.

O sa va povestesc mai multe cand ma intorc, eventual o sa revin si o sa fac un articol complet cu ce puteti sa vizitati, unde sa mancati prin zona si la ce sa va asteptati. Pana atunci ma pregatesc intens de bagaje, pentru ca vreau sa nu uit nimic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *