Insula de aur din Australia perfecta pentru un concediu de toamna

By | September 3, 2016

Australia este la est de Brisbane si plina de soare, surf și nisip fin pe coasta. Gold Coast Este cunoscuta pentru clima subtropicala, soare, surf, plaje, și căi navigabile, un orizont dominat de blocuri inalte, o pădure tropicală, și o viață de noapte sălbatică. Cel mai faimos oras din zona este Paradisul Surfer, o oprire majora pentru călători și excursioniști. Este un loc distractiv, dar sfatul meu este de a evita Paradisul Surfer.

Image result for gold coast australia
Vizita Q1 – este cel mai înalt turn rezidențial din lume, de asemenea , singura punte de observație în Australia , lângă plajă. În mod clar de recunoscut printre multe creșteri mari, Q1 vă permite să priviti lungimea coastei, care se întinde în măsura în care ochiul poate vedea în ambele direcții.
Walk the Hill Burleigh – Pista este mărginită de păduri tropicale luxuriante pe o parte, și vederi uimitoare la nord la Surfers Paradise și la sud de peste Tallebudgera Creek.

Image result for gold coast australia

Vizionarea de balene – perioada iunie-octombrie, balenele cu cocoașă fac calatoria lor migratoare din Antarctica în apele mai calde , în cazul în care acestea se împerechează și dau naștere. Mai târziu, balenele sunt pe drumul lor de întoarcere, înot cu puiutii lor alături de ele. Dacă ești norocos, veți vedea balenele fluturand înotătoarele pectorale. De asemenea, pe croaziere puteti vedea delfini, broaște țestoase Caretta uriașe, orci, păsări de mare, și alte forme de viață marină.

Image result for gold coast australia

Plajele Hit – Regiunea are mai mult de 70 de km de plaje fantastice, iar Surfers Paradise este acasa , la ” cea mai bună plajă din lume” , potrivit unora. Alte plaje includ Southport, Broadbeach, lui Nobby, și Coolongatta. Îmi place Coolongatta dintre toate.

Image result for gold coast australia beach

Party – “The Goldie” este una dintre cele mai mari destinații de partid din Australia. Există nenumărate baruri, cluburi,restaurante de 5 *. Din punct de vedere finaniar va pot spune ca nu este extraordinar de scump daca nu va aventurati sa petreceti in cluburi si sa mancati la restaurantele din centru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *