Întrebări și răspunsuri cu privire la testarea Papanicolau si virusul papiloma uman (HPV)

By | August 30, 2016

Femeile sunt, de obicei, foarte surprinse și îngrijorate în cazul în care rezultatele lor sunt anormale. Ele au mai multe întrebări, iar în unele cazuri, este dificil pentru ele să știe chiar și ce întrebări să adreseze la medicul lor. Am încercat să iau o parte din frica , răspunzând la unele dintre intrebarile cele mai frecvente obișnuite și rezultatele anormale ale testului Papanicolau.

Imagini pentru hpv

Medicul meu primar de ingrijire mi-a spus la un moment dat ca testul Papanicolau a fost pozitiv pentru” HPV cu risc ridicat. Am fost foarte îngrijorata cu privire la acest lucru. El ma trimis la un alt medic pentru o colposcopie, dar nu au găsit nimic neobișnuit, așa că m-a trimis înapoi la medicul meu primar pentru urmarirea testului Papanicolau. Ce se va întâmpla în continuare?

Imagini pentru hpv
Se pare ca și cum acesta a fost lanț corespunzător de evenimente. Atunci când medicul meu de familie a văzut că testul Pap a fost pozitiv pentru HPV cu risc ridicat, răspunsul său în a ma trimite la un specialist a fost, probabil cel mai bun, pentru că nu toți medicii sunt calificați în efectuarea unor proceduri de testare avansate, cum ar fi colposcopie. Rezultatele Papanicolau poate sa fi fost o alarmă falsă, sau altfel corpul tau este intr-o recuperare de virus HPV la care ai fost expusa. În ambele cazuri, rezultatatul colposcopiei sunt linistitoare. Continuând să am UPS ulterior așa cum este recomandat de către medic trebuie sa stiti ca. este important să vă asigurați că rămâne în stare bună de sănătate. Poți sprijini vindecarea adoptand un nou stil de nutriție excelentă și alte activități de auto-ingrijire, cum ar fi exercitii fizice moderate, managementul stresului și stabilirea unei rutine bune de somn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *