Locuri unde se poate face plaja in octombrie.

By | September 28, 2016

Chiar daca suntem la sfarsitul lunii septembrie si toamna sa instalat rapid, nu trebuie sa uiti  ca sunt multe locuri unde se poate face plaja chiar si in luna octombrie. Cele mai multe plaje insorite in perioada aceasta sunt indepartate, ca cele din Malaysia sau Sri Lanka. Dar si in Insulele Canare inca se mai poate sta la soare.

Image result for lefkada

E aproape jumatatea toamnei si temperaturile au scazut extrem de mult, de la o zi la alta, in unele zone montane instalandu-se deja zapada. Pe litoralul nostru, din pacate nu se mai poate face plaja. Daca te intristeaza gandul ca mai e mult pana la urmatorul concediu la Mamaia, nu uita ca exista locuri mai indepartate, unde se poate face plaja chiar si iarna. Insulele din Grecia precum Corfu si Lefkada inca mai au vreme insorita, dar daca vrei sa poti sta ore intregi pe plaja, gandeste-te la destinatii mai indepartate.

1. Malaysia

Image result for Malaysia

In Malaysia de-abia acum incepe varful de sezon. Dar, in octombrie, temperatura aerului va fi undeva in jur de 35 de grade Celsius. Si apa marii ramane calda, chiar daca e posibil sa mai ploua, insa ploile sunt de scurta durata sasa ca nu este nevoie sa iti faci prea multe griji. In luna octombrie vor fi aproximativ sapte ore de soare pe zi. Locurile cele mai frumoase din Malaysia unde se poate face plaja in octombrie sunt pe insulele Penang sau Pangkor.

2. Sri Lanka

Image result for Sri Lanka

In Sri Lanka sunt aproximativ 34 de grade. In prima parte a lui octombrie e bine sa mergi pe coasta estica a insulei, care e ferita de vremea ploioasa. In afara de zilele de plaja – poti alege resorturile din Kalkudah sau Passekudah .

4. Cuba

Image result for cuba beach

 In Cuba sunt, in octombrie, in jur de 29 de grade. Este cam departe de tara noastra, dar cu siguranta va fi o experienta unica! Nu uita sa vizitezi Santiago de Cuba, unde muzica si dansul sunt la ordinea zilei, si mergi pe plajele din apropiere de Holguin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *