M-am apucat de Kangoo Jumps

By | June 21, 2017

Ca in fiecare an pana acum, cum se apropie vara, cum ma apuc si eu de miscare. Fie ca merg la aerobic, ca ma apuc de alergat sau orice alt sport benefic sanatatii si intretinerii corporale, ceva trebuie sa fac din mai-iunie pana in septembrie sau chiar octombrie. Cam atat ma tine euforia, desi cred ca ar trebui sa o prelungesc si in iarna.

De data asta, spre deosebire de anii anteriori, am inceput ceva cu totul si cu totul nou. M-am apucat de Kangoo Jumps. Ceva inedit pentru mine, si care te solicita la maxim de fiecare data cand te apuci sa sari dupa comenzile intructorului. Pentru cei care nu stiu exact ce este Jangoo Jumps, ai o pereche de ghetute precum cele de la role, dotate cu niste arcuri in forma de cerc, cu care sari usor de la pamant la fiecare saritura sau miscare pe care o faci. Si nu sunt putine fetele care vin la fiecare sedinta. De cele mai multe ori nu reusesc sa mai prind loc in fata langa instructor si trebuie sa casc gura mai mult ca sa vad ce face acolo, pentru ca inaltimea nu ma avantajeaza prea tare.

Si cum am deja o saptamana de cand m-am apucat sa sar, pot sa trag si primele concluzii, care sunt extrem de pozitive. Ce e drept, la prima sedinta am crezut ca o sa cad pe spate, aerul fiind din ce in ce mai rarefiat. Dar acum pot spune ca sunt deja la sedinta cu numarul 4 (urmeaza diseara) si a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult. Abia astept sa ajung seara acolo sa-mi execut sariturile, mai ales ca dupa fiecare sedinta ma simt super bine, am o atitudine extrem de pozitiva si reusesc sa imi impun o stare de spirit care mi-a lipsit in ultima perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *