Mobila la comanda sau modele alese de pe internet?

By | November 15, 2017

Urmeaza o perioada foarte importanta pentru bucataria noastra, pentru ca ne pregatim sa schimbam total mobilierul si electrocasnicele pe care le avem acum. Este o investitie destul de mare si binteles trebuie sa luam cea mai buna decizie cu privire la tipul de electrocasnice pe care le alegem si la mobilier.

Prima discutie o sa o avem despre mobilier, pentru ca este elementul de la care vom construi bucataria noastra. Momentan avem cateva variante, prima dintre ele fiind mobila la comanda, dupa o schita pe care o gandim noi. A doua varianta este sa cautam pe net modele si sa le adaptam in functie de nevoile noastre, iar cea de-a 3-a este varianta in care gasim un tip de mobilier deja facut care se pliaza pe bucataria noastra.
Nu este deloc usor sa iei o decizie, dar trebuie sa recunoastem ca am gasit deja cateva modele care ne plac, mai ales din punct de vedere asezare si culoare. Iata o poza care ne inspira si la care ne gandim.

mobila-bucatarie-la-comanda

Ideea de bucatarie compacta este ceea ce ne dorim in acest moment, dar versiunea cu un mic bar este geniala. Imi place sa stau seara sa savurez un cocktail si sa citesc diferite articole pe laptop in sectiunea bar din propria bucatarie.

Electrocasnicele cu siguranta vor fi si ele incorporabile, cele care se pot vedea in poza aleasa fiind perfect integrate in mobilier si ocupand destul de putin spatiu. De altfel asta e si ideea acestui model de bucatarie.

Pentru jos vom alege un model de gresie ceva mai vesel, care sa se potriveasca cu mobilierul dar in acelasi timp sa nu fie greu de curatat, iar pentru tavan vom opta doar pentru o aplica simpla, dar care sa fie de bun gust.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *