MODURI DE A ECONOMISI BANI ÎN DUBAI

By | September 12, 2016

Dubai este o destinație wow din punctul meu de vedere, si cred cu tarie ca ar trebui ca macar o data in viata sa ajungeti sa vizitati Abu Dhabi.
Cand am inceput prin a explora orasul am fost șocata de preturi, incepand cu dorinta de a cumapara
suveniruri, cina in oras, iar de taxi nici nu vreau sa va mai spun.

Image result for DUBAI

Zvonurile pe care le-am auzit au fost adevarate: Dubai este un oras foarte scump, si nu are rost sa va aventurati nici macar pentru un city brek daca nu dispuneti de cel putin 2000 E( 3 ZILE).

Dar, ca orice destinație ( cu excepția poate Bermuda ), există o mulțime de moduri de ati reduce bugetul.

Image result for DUBAI

Astăzi, am de gând să-ți arăt cum poti sa economisesti bani în Dubai, precum și unele dintre activitățile mele preferate:

Image result for DUBAI

Mânanca în Dubaiul vechi -se afla la un pas de hoteluri, insa pana sa ajungi pe aleea principala ,o sa gasesti mall-uri de lux menite să te faca sa te opresti sa mananci la aceste restaurante de lux care te vor face sa crezi ca esti insasi Aladdin. Acum ca v-am dat acest pont deja stiti ca in vechiul Dubai se mănâncă oarecum ieftin. Mesele la restaurante costa în general 18 euro. Mi-a placut cu adevarat Al Usted, un restaurant iranian în apropiere de statia de metrou Al Fahidi.

Image result for MANCARE IN DUBAI

Luați metroul – În timp ce metroul merge numai prin mijlocul orașului, si nu ajunge la port, aeroport, și in Old Dubai, cu doar 4 Euro, este mai ieftin decât orice taxi. În cazul în care trebuie să mergi undeva mai departe de metrou, incearca sa iei un taxi de la stația de metrou cea mai apropiată de destinație. Vei economisi timp și aproximativ 28 de euro. În caz contrar, cele mai multe taxiuri au un tarif de 40-60 euro , pentru oriunde în centrul orașului.

Image result for DUBAI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *