Nexus, Samsung spre Iphone X

By | January 26, 2018

Cu siguranta titlul nu spune foarte multe, dar va pot spune in cateva cuvinte ca asta este traseul telefoanelor mele din ultimii 6 ani. M-am obisnuit sa-mi schimb telefonul cam odata la 2 ani, asa ca n-am vrut sa stric traditia si asa am facut si de data asta, doar ca acum am facut o schimbare majora fata de optiunile anterioare, astfel ca am lasat Android-ul depoarte si m-am orientat catre noul model de Iphone si anume X-ul.

Acum aproximativ 6 ani aveam primul meu smartphone cu adevarat valoros, dupa ce imi trecusera prin mana mai multe telefoane, care mai de care mai proaste. Nu o sa dau exemple acum, pentru ca mi-am facut treaba cu ele, asa slabe cum erau, dar nici nu o sa le laud prea tare. Telefonul era un Nexus 4, un telefon foarte puternic la vremea lui, dar si foarte scump, cel putin pentru resursele mele de atunci. Avea un procesor de 1.5GHz quad-core , si 2GB de RAM,iar display-ul era unul fabulos pentru mine atunci si anume 4,7 inch. Si camera era foarte misto, fiind de 8 megapixeli si pozele iesind super.
Din pacate avea si un defect destul de mare si anume faptul ca era din sticla atat pe fata cat si pe spate, lucru care s-a vazut prima data cand l-am scapat, crapandu-se pe ambele parti. Am mai mers o perioada buna asa cu el, pentru ca nu mi-am permis o schimbare atat de rapida. A functionat perfect, dar din punct de vedere estetic arata destul de rau.

Cand am reusit in sfarsit sa fac schimbarea, asta pe la inceputul anului 2015, am optat pentru Samsung Galaxy S6 Gold, telefon de care inca ma folosesc in paralel cu noul Iphone X si care pot spune ca a fost ca un copilas pentru mine, atasandu-ma foarte tare de el. Am facut cateva mii de poze bune cu el si am stat cateva mii de ore pe Facebook.

Despre noul telefon, Iphone X nu pot spune prea multe. Il am de mai putin de 2 saptamani si inca incerc sa ma obisnuiesc cu schimbarea brusca facuta. Sunt inca in dilema daca e optiune excelenta, mai ales ca eram obisnuita cu Android-ul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *