Plaza Romania iti pregateste un birou, Plaza Romania Offices

By | February 3, 2016

Se pare ca pasionatii de plimbari prin Mall vor avea acum mai putin loc in care sa se desfasoare, cel putin in Plaza Romania. Intr-o declaratie pentru Ziarul financiar a lui Affan Yildirim, managerul general al grupului Anchor, cel care detine si Plaza Romania, se remarca faptul ca aproape 10,500 de metri patrati vor deveni in scurt timp spatii de birouri.

Complexul comercial aflat in zona Drumul Taberei va deveni astfel un target pentru firmele care-si doresc un spatiu de birou mare. Primele care se vor orienta catre aceste spatii vor fi cu siguranta firmele multi-nationale.
Stim ca foarte aproape de noul Plaza România Offices se afla o alta cladire de birouri a celor de la Anchor Grup si anume Anchor Plaza.

Din surse neoficiale, se pare ca Mega Image ar fi printre primii clienti ai acestor noi spatii de birouri.

Cine sunt Anchor Group, fondatorii Plaza Romania Offices?

Compania si-a inceput activitatea in tara noastra in anul 1997 si a pus bazele primului Mall din Romania, cel din Vitan. Dupa succesul imens pe care acesta l-a avut, in anul 2004 au inceput si proiectul mall-ului Plaza Romania.

De ce s-ar orienta marile companii catre Plaza Romania Offices ?

Motive sunt multe, dar se pare ca facilitatile de care viitorii chiariasi vor beneficia si brandul pe care Plaza Romania deja il are, vor fi un factor de influenta.

Ramane totusi sa vedem dupa finalizare care vor fi conditiile de inchiriere si de asemenea ce mari companii vor migra din zona Pipera spre Plaza Romania Offices.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *