Produse cosmetice ce nu trebuie sa va lipseasca pentru un machiaj natural

By | August 28, 2016

Imi amintesc cât de interesant a fost pentru mine când am avut una dintre primele mele produse de machiaj pentru incepatori; o pulbere compactă de culoare nude. Am pus -o pe fata mea un strat gros, iar mama nu a putut decat sa inceapa sa râda zgomotos. A doua zi, ea mi-a arătat colecția ei de machiaj și va pot spune ca a fost începutul unei pofte de machiaj pentru tot parcursul vieții mele.

Imagini pentru produse de make up
Daca nu va pricepeti sa va machiati ca divele din reviste, nu înseamnă că nu poți pune mâna pe un produs de calitate. Acest primer de la yves rocher oferă pentru fața ta o bază perfectă care iti va face machiajul sa reziste pe tot parcursul zilei.
Un alt produs foarte bun cu care va puteti contura ochii este creionul este Maybelline 2 in 1, ce se întinde ușor, lin și este foarte mic, iar acest lucru ne va ajuta la depozitarea acestuia neocupand spatiu. Nu va mai spun ca este perfect pentru obtinerea unor sprâncene frumoase.
O cremă BB cum ar fi linia proaspătă de la Maybelline vă oferă un pic de acoperire și desăvârșește tonul pielii, ajutând la reducerea decolorarii.

Imagini pentru produse de make up
Acţiune 6 în 1:
– Hidratează instantaneu & timp de 24 de ore
– Uniformizează perfect tenul
– Estompează imperfecțiunile și petele roșii
– Netezește pielea conferindu-i un aspect mai tânăr
– Intensifică strălucirea tenului pentru un efect 100% natural
– Protejează împotriva razelor UVA/UVB și agresiunii factorilor externi
– Textura sa plăcută acoperă perfect tenul.
– Formulă testată sub control dermatologic.
Batonul corector Zero defecte are o textura sa lejeră și onctuoasă netezește instantaneu tenul și estompează semnele de oboseală. Fuzionează cu tenul și îl uniformizează, corectează imperfecţiunile și asigură un machiaj impecabil pentru întreaga zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *