Saptamana Black Friday a inceput

By | November 13, 2017

Cel mai asteptat eveniment al anului in ecommerce este fara indoiala Black Friday. Evenimentul imprumutat de la americani aduce reduceri uriase in randul celor care activeaza in online, indiferent de nisa pe care se situeaza. Fie ca vorbim de IT, de sectorul travel sau de fashion, Black Friday este o zi a reducerilor pentru toata lumea.
Spre deosebire de anii trecuti, vinerea neagra autohtona a inceput sa-si piarda din valoare, mai ales ca unele magazine au inceput deja cu o saptamana inainte sau au incercat sa tina evenimentul o saptamana. Binenteles ca toate aceste reduceri ce tin o saptamana, cum e cazul Altex si Mediagalaxy, nu au in spate un deal foarte atractiv, asa cum se intampla cu cel de la Emag sau PC Garage, ci sunt doar niste oferte reduse cu 10-15% fata de perioada obisnuita.

Faptul ca Emag face Black Friday o singura zi si vine cu reduceri semnificative la produse, starneste un interes urias in randul romanilor, astfel ca Black Friday-ul se joaca din nou in jurul Emag-ului.
Majoritatea magazinelor mici anunta data de Black Friday dupa cea stabilita de Emag, desi, conform traditiei americane, ar fi trebuit sa fie in ultima vineri din Noiembrie.

Pentru ca am intrat deja in saptamana Black Friday, anuntat in Romania pe data de 17 noiembrie, atat presa scrisa cat si cea online, canalele de media sau vitrinele magazinelor sunt asaltate cu oferte si campanii de tot felul, astfel ca zilele astea nu vedem decat astfel de reclame.

Mi-am pregatit si eu ce-i drept ceva banuti pentru aceasta perioada, pentru ca am nevoie de cateva elemente de ingrijire personala care s-au cam invechit si sper sa le gasesc la preturi formidabile.

Voi cum v-ati pregatit de BF si ce asteptari aveti pentru anul acesta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *