Se poarta vara!

By | June 23, 2017

Titlul este un pic traznit, dar are la baza cateva activitati pe care mi le-am pus in cap pentru vara asta si pentru ca sunt dispusa sa fac ceva sacrificii. Stiu ca mi se intampla aproape in fiecare vara, dar de data asta am inceput cu dreptul si vreau sa ma tin.

Hai sa rezumam putin. Pentru inceput am decis sa am mare grija ce mananc, sa merg constant la sala (momentan merg la Kangoo Jump, asa cum va ziceam intr-un articol precedent), sa ma odihnesc bine si sa renunt de tot la tot ce inseamna carbogazoase. Stiu ca provocarea e dificila si e greu sa le faci pe toate odata, dar pentru mine e foarte important sa am grija de corpul meu.

Ce mananc?

La partea cu mancarea, am grija ca aproape fiecare masa sa contina legume, mananc fructe zilnic, am eliminat aproape complet carnea si prajelile (inca mai ma tenteaza cate un burger, dar destul de rar) si reusesc sa completez foarte bine cu multe seminte intre mese. Nu imi e foarte usor sa fac schimbarea, dar ma face sa ma simt mult mai bine, mai plina de viata si imi da satisfactie.
Am renuntat si la sucurile acidulate, acum beau doar apa plata sau sucuri naturale facute de mine la storcator.

Cat sport fac saptamanal?

Pai merg de 2 sau de 3 ori pe saptamana la Kangoo Jumps si o data pe saptamana reusesc sa ies cu fetele in parc sa alerg. Aici e o problema, pentru ca nu sunt suficient de motivata sa ma duc sa alerg singura si sunt cam dependenta de gasca de fete. Am grija ca la fiecare 2 ore sa ma plimb macar 3-5 minute (jobul nu permite mai mult), astfel incat sa nu stau lipita de scaun 5-6 ore continuu ca pana acum.

Cum ma imbrac?

Si aici au intervenit destul de multe schimbari. Am renuntat la toate hainele care pareau batranesti. Mi-am introdus in garderoba vestimentatie viu colorata, de vara. M-am abonat pe instagram la cateva canale de fashion si incerc sa ma regasesc in multe combinatii de acolo.

Cam astea sunt schimbarile pe care vreau sa le mentin in vara asta. Sper sa si reusesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *