Stai linistita, esti frumoasa

By | August 10, 2017

Frumusetea?
Oare stim care este cu adevarat sensul acestui cuvant?Oare chiar exista frumusete in spatele fondului de ten,rujului,rimelului si “mastilor” pe care ni le punem doar pentru a da impresia ca aratam mai bine decat suntem cu adevarat?Da,exista.Si nu este numai o frumusete fizica,ci o frumusete interioare ce ne face sa “radiam”,sa cream in jurul nostru o atmosfera placuta.

Indiferent daca esti model pe podium,animatoare in cluburi,vanzatoare la magazin,sau indiferent orice altceva,tot mai frumoasa esti dimineata,cand te trezesti,cand ai inca fata umflata de somn,parul ciufulit,si te duci sa faci cafeaua.Esti frumoasa cand iti iei un tricou pe tine,la intamplare, si te duci grabita la magazinul din fata blocului sau sa plimbi cainele.

Esti mult mai frumoasa cand iti bate lumina soarelui in fata,luminand-o,si nu lumina aparatului de fotografiat sau reflectoarelor.Esti mult mai frumoasa cand razi din orice,uneori in hohote,decat atunci cand schitezi un zambet fals,doar din politete.

Esti mult mai frumoasa cand alergi sa prinzi un taxi,printre masini,decat atunci cand te urci intr-o limuzina luxoasa.Esti mult mai frumoasa cand te intorci obosita de la munca si gatesti,sau comanzi mancare acasa,decat atunci cand stai toata ziua in casa si mergi la cele mai luxoase restaurante.

Esti mult mai frumoasa cand razi cu prietenele tale,cand adormi in bratele iubitului tau sau iti stralucesc ochii atunci cand il vezi.Esti mult mai frumoasa fara haine scumpe,fara extensii,fara bronzul de la solar,fara lentile de contact,fara pantofi extravaganti cu care de-abia reusesti sa mergi.

Esti frumoasa fara toate astea,indiferent de cine ai fi tu .Asa ca deschide ochii,nu ai nevoie de toate aceste lucruri ca sa arati bine in pielea ta.Ai nevoie doar de un lucru simplu : increderea in tine insati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *