Sunete de trompete auzite aseara in Bucuresti

By | June 20, 2017

Nu stiu cat de ciudat vi se par voua aceste sunete de trompete care s-au auzit si aseara in Bucuresti, dar eu una vreau sa zic ca am ramas cu gura cascata. Ce-i drept nu stiam nimic despre aceste sunete de trompete, pana aseara. Si binenteles primul lucru pe care l-am facut, a fost sa caut pe net explicatii pentru aceasta intamplare cel putin ciudata. Nu ma gandeam neaparat ca suntem invadati de extraterestrii, dar vroiam sa gasesc o explicatie cat mai logica pentru fenomenul petrecut.

Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc, iata sunetele de trompete auzite prin lume in ultimii ani:

Aceste sunete ciudate vin parca de nicaieri si reusesc sa creeze o multime de idei prin randul celor care le aud.

Nu stiu voi, dar eu cu siguranta m-am cam speriat aseara cand le-am auzit pentru prima data, desi initial credeam ca sunt doar goarne ale unitatilor militare aflate prin zona, mai ales ca nu de mult a fost acea simulare de alarma pe care au testat-o si in Bucuresti.

Ramane de vazut ce explicatie de va gasi la aceste sunete ciudate, desi presa a inceput sa faca tot felul de interpretari care mai de care mai ciudate. Incepand cu Apocalipsa si venirea lui Isus pe pamant, pana la o invazie extraterestra care urmeaza sa aiba loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *