Te-a inselat fostul iubit?

By | May 16, 2016

In primul rand nu trebuie sa suferi! Iesi la plimbari cu fetele, mergi pe role in parc, iesi in club, dar nu sta singura in casa.
Stiu ca este greu pentru voi sa treceti printr-o astfel de perioada insa trebuie sa te gandesti ca acest lucru este un bine pentru tine si un rau pentru amanta. Sa nu crezi ca daca iubitul tau te-a inselat,se va termina luma la el. Nu trebuie sa disperi! Cercetatorii spun ca ne va fi mai bine in relatiile viitoare! De cele mai multe ori barbatul inseala, insa uneori in relatii, partenerii se insala reiproc. Eu prin inselat inteleg a face sex cu un alt partener/a. S-a impregnat ideea ca, de obicei, doar barbatii sunt cei care fac acest lucru. Chiar daca mai rar si femeile o fac, barbatii par sa fie cei mai infideli. Daca fostul iubit te-a inselat, cu siguranta ca ai suferit foarte mult, ba chiar ai fi fost di spusa sa il ierti.Insa te-ai intrebat de ce nu nu s-a oprit doar la tine, si ce anume l-a determinat sa i-a o astfel de hotarare. Mereu am crezut ca odata ce inseli ai luat si o hotarare in ceea ce priveste relatia voastra.
In urmatoarele relatii ale tale o sa vezi ca o sa fi mai puternica, independenta si mai selectiva in alegerea partenerilor de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *