Unde iesim in weekend

By | February 4, 2016

Aceasta problema se pare ca o au tot mai multe persoane din cartierele bucurestene, atunci cand vine vorba de timpul liber. Nu sunt foarte multi cei care au deja in plan unde vor iesi in weekend si, de cele mai multe ori, totul se intampla spontan. Chiar daca eu nu sunt adepta iesirilor spontane, pentru ca de cele mai multe ori se pierd foarte multe ore fara nici un rezultat, ma regasesc si eu in astfel de momente, impreuna cu prietenii.

Se pare ca lucrurile organizate dau intotdeauna rezultate mult mai bune, in ciuda faptului ca cer mai mult timp. Totusi e bine sa nu lasam pe ultima suta de metrii, mai ales daca in weekendul respectiv avem si ceva mai important de sarbatorit.

Zilele onomastice, sarbatorile anului (craciun, Paste, etc) sau petrecerile supriza mananca cel mai mult timp, dar sunt si ocaziile in care multi dintre noi se relaxeaza si se distreaza cel mai mult. Daca in cazul zilelor onomastice putem sa o lasam pana in ultimul moment, asta daca nu cumva se suprapune cu craciunul, revelionul sau alt eveniment major al anului, in celelalte cazuri trebuie sa ne gandim din timp si sa analizam ofertele.

Probabil cel mai negru scenariu pentru cei care vor sa se distreze cu adevarat, este acela in care raman acasa cu parintii, se uita la Stela Popescu si Alexandru Arsinel pana la ora 02:00, beau 2 pahare de sampanie si se culca. Se intampla foarte rar, dar se intampla. Aici nu ii iau in calcul pe cei care isi doresc sa-si petreaca sarbatorile in familie (si ma refer in mod special la revelion).

Ok, dar hai sa rezumam un pic titlul articolului, sa vedem unde iesim in weekend. Pai daca ne aflam in Bucuresti, atunci avem de ales dintre o seara cu multa miscare, pe care cu siguranta o petrecem intr-unul din cluburile bucurestene sau o seara linistita, pe care o putem avea intr-un local cu jocuri de societate, la o narghilea sau la o cafenea cu muzica chill.

Eu le mixez destul de mult pe cele de mai sus si imi place sa testez localuri noi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *