Vacanta de vis in TENERIFE

By | August 26, 2016

Playa de las Americas este capitala unde are loc viata de noapte a turiștilor ai insulei, cu baruri de cabaret, karaoke și cluburi deschise în fiecare seară a săptămânii. “The Patch” este locul unde veți găsi rânduri de bere, fiecare oferind muzică de noapte live. Veronicas si Starco este inca un magnet pentru tineri clubberii. Dacă doriți ca să petreceti unic, acest lucru il puteti face doar cu localnicii, spre nord.

Imagini pentru Playa de las Americas

Papagayo Beach Club

Imagini pentru Papagayo Beach Club
Cele mai noi și chic locuri de petrecere de pe malul mării de sud a insulei Tenerife, sunt idealel pentru o relaxare in timpul zilei,trebuie sa savurati si unicele cocktail-uri la apus de soare. În zilele de sâmbătă aveti petreceri cu DJ-ii techno, tech funky si ringuri de dans imense.
Beach Club

Imagini pentru BEACH CLUB TENERIFE

Este cu vedere spre Playa Troya, un loc bine stabilit și popular pentru un prânz pe plajă.
Ca si atractii turistice Tenerife este bogat in gradini tropicale, arhitectura, iar orașele istorice sunt toate pentru a fi găsite în partea de nord a insulei, în timp ce majoritatea parcurilor tematice și a activităților maritime sunt în sud. Alte atractii includ terenuri de golf, cătune rurale și o lume extraordinară de vulcani.
Teide National Park

Imagini pentru Teide National Park
Cuprinde un crater vulcanic de 10 mile lățime care domina centrul insulei. În centrul său, vulcan Muntele Teide se ridica la 3,718 m deasupra nivelului mării, făcându-l cel mai înalt vârf din Spania. O mașină de cablu ia vizitatori pana la o inaltime de 1,200 m si ii pozitioneaza deasupra podelei craterului unde veti putea observa o mare parte din arhipelagul Canare.

Siam Park

Imagini pentru Siam Park TENERIFE

Un loc de joacă acvatic cu tobogane cu apă și plimbări pline de adrenalină. Siam Park este cel mai recent și cel mai mare parc tematic din Tenerife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *