Vreau si eu un film de groaza adevarat

By | September 5, 2016

Au trecut o multime de ani de cand nu am mai vazut un film de groaza cu adevarat bun. Cred ca am si uitat de fapt care ar fi ultimul film de groaza la care sa ma fi speriat cu adevarat. Stiu ca Shutter a fost ultimul film cu adevarat bun si la care m-am speriat pe vremea aia, si este un film din 2008. De atunci m-am uitat la o multime de alte filme, dar nu prea m-am mai miscat asa cum o faceam inainte. Poate pentru ca am inaintat in varsta si nu mai sunt asa speriata, sau pentru ca realizatorii de filme nu au reusit sa faca un film care sa ma sperie si pe mine cu adevarat. Oricare ar fi motivul, trebuie sa recunosc ca am inceput sa nu mai urmaresc asa mult filmele de groaza si sa ma orientez mai mult pe cele de tip Gladiatorul sau Final Destination. Sunt doua genuri care ma tin in suspans de la inceput pana la sfarsit si au si subiecte super interesante.

Sincera sa fiu, in ultima saptamana l-am innebunit pe solar movie, site-ul unde ma uit la filme in general, si am vazut si cate 2-3 intr-o zi. Nu reusesc sa ma plictisesc niciodata de privit filme si indiferent de ce zic ceilalti, sunt lucrurile care ma destind si ma relaxeaza cel mai tare.

Acum, la mai putin de 2 ore de cand m-am uitat la Ben Hur, pot sa zic ca simt nevoia sa vad si o comedie. Nu ma uit foarte des la comedii, poate ca sunt eu un pic mai emo, dar acum chiar simt nevoia. Si pentru ca la o comedie e cel mai distractiv sa nu te uiti singur, am sunat-o si pe Corina, prietena mea cea mai buna, sa ia si ea 2 pungute de floricele la minut, o sticla de cola si sa vina intr-o clipa la mine sa vedem o comedie buna. I-am promis ca o sa vedem o comedie atat de spumoasa, ca o sa ne bata vecinul in teava de cat radem amandoua. Nu vreau sa va povestesc ce ras are ea si cum rad de foarte multe ori doar de rasul ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *